Dermopigmentare Medicala

Dermopigmentarea medicală, reprezintă o completare a chirurgiei estetice prin "tatuaje medicale".

Ce cuprinde aceasta ramura?

Procedura de reconstrucție a areolei este o procedură care face parte din procesul complet de reconstrucție chirurgicală a sânului pentru femeile care au suferit pierderea (extirparea) unui sân, în urma cancerului mamar. Procedura propriu-zisă, se realizează prin dermopigmentare si presupune reconstrucția areolei mamare si al mamelonului, printr-un desen 3D, rezultând astfel un aspect/efect hiperrealistic al acesteia.

Tricopigmentarea scalpului pentru bărbații care încep să își piardă părul si se simt complexați de acest aspect, de altfel și camuflarea cicatricilor în urma operațiilor, de la nivelul scalpului prin recrearea/simularea foliculilor de par. 

Camuflare cicatrici - aceasta este o procedură din sfera procedurilor de dermopigmentare medicală ce implică introducerea în derm a unor pigmenți neutri (tonalitatea pielii) pentru a camufla cicatrici vizibil inestetice. Această procedură se pretează doar pe un anumit tip de cicatrici și acest aspect se stabilește în urma unui consult gratuit. 

Camuflare Vitiligo- În vitiligo, melanocitele (celulele care produc pigmentul responsabil de coloraţia pielii) sunt distruse, fapt ce duce la apariţia de pete albe în diferite zone ale corpului.

Se poate opta astfel pentru procedura de dermopigmentare medicală pentru camuflarea acestora însă procedura este recomandată pe zone mici (în special zona feței si a mâinilor) unde disconfortul estetic este mai mare.

Contact

Pentru programări sau pentru alte informații, ne puteți contacta completând formularul de mai jos sau la numărul de telefon afișat pe pagină.

Adresa: