Micropigmentare Estetica

Te-ai saturat sa pierzi timp pretios cu machiajul in fiecare dimineata? 


Micropigmentarea este solutia perfecta la problema ta. Aceasta se realizează cu un aparat profesional, special conceput pentru realizarea tatuajelor cosmetice. Acul și consumabilele folosite sunt 100% sterile și de unică folosință. Se folosesc pigmenți medicali-organici, testați dermatologic în laboratoare acreditate, 100% lipsiți de oxizi de fier, ceea ce inseamna ca nu isi vor schimba culoarea in timp. Pentru confortul procedurii, se folosește un mix de anestezice externe, sub formă de cremă și ser, durerea fiind tolerată chiar și de către persoanele sensibile. Durata procedurii este de aproximativ 2-3 ore.

La final, i se oferă clientei instrucțiuni despre îngrijirea post-procedură și o cremă care trebuie aplicată timp de câteva zile.


Procedura de retuș este o a două procedura, efectuată la un interval de 4-5 săptămâni de la prima ședința, recomandată pentru a corecta mici imperfecțiuni legate de: culoare , formă , simetrie și uniformizare. Totodată, ajută la o fixare mai bună a pigmentului în piele și o rezistență mai bună în timp.


Micropigmentare powder/ombrè - este o procedură potrivită femeilor care doresc un machiaj

semi-permanent discret, sub formă de fard. Este recomandată pentru toate tipurile de ten, în special în cazul unor sprâncene cu fire subțiri, care prezintă goluri.

*Pret 900ron

Micropigmentare hybrid - este o procedură potrivită femeilor care doresc un aspect îngrijit dar totodată natural, tehnica hybrid combină cele două tehnici- powder și fir cu fir Este recomandată pentru toate tipurile de ten.

*Pret 1100ron

Micropigmentare fir cu fir - este o procedură potrivită femeilor ce doresc să ascundă anumite imperfecțiuni sau goluri, fără a evidenția prea mult zona sprâncenelor. Este recomandată de preferință, pe un ten normal sau uscat deoarece pe un ten gras retenția nu este la fel de bună.

*Pret 1100ron

Micropigmentarea buzelor - este o procedură potrivită femeilor care doresc un machiaj

semi-permanent discret, care contureaza frumos buzele, oferindu-ti un aspect feminin si senzual in orice moment al zilei.

         *Pret 1500ron cu retus inclus 
          -retusul este obligatoriu

Video Prezentare

Contact

Pentru programări sau pentru alte informații, ne puteți contacta completând formularul de mai jos sau pe Whatsapp direct la numărul de telefon 0729711087

Adresa: